18 mars 2006

Aktiv vår i vente

Det er heldigvis mer enn forspising og problemer i hundelivet om dagen.

Var på møte i Trøndelagsgruppa i Dalmatinerklubben denne uka, og resultatet ble en omfattende aktivitetsplan utover våren og tidligsommeren.

Det artigste - synes jeg da - er at vi annenhver tirsdag skal ha fellestrening med utdannet klikkerinstruktør til å lede treningene! Endelig kan vi få innspill fra noen som faktisk vet hva de holder på med, akkurat hva vi trenger. De tirsdagene det ikke er trening, blir det felles tur med de andre prikkene. Vi veksler på å møtes i hverandres faste turterreng. Tror det vil supre turer - hva ellers kan det bli med så mange trivelige hunder og eiere?

Trøndelagsgruppa jobber ellers med å få til enda ei agilityhelg og i tillegg et sporkurs. Dette ser rett og slett veldig lovende ut.

Ellers kan det hende vi blir med på appellmerkekurs i Nidaros Brukshundklubb etter påske - det kommer litt an på hvilke kvelder det legges til. Føler at Molly er kommet opp på et bra nivå nå, og tror tiden kanskje er moden for å jobbe målretta mot bronsemerket.

Dessuten; gratulerer til Mollys mor Napi med nok et kull med valper! La oss håpe disse fire skapningene får med seg samme gode ballast ut i verden som det Molly har fått :)

Ingen kommentarer: